Spoznaj konkretna orodja za premagovanje strahov, dvoma, jeze, strahov...

Pokazala ti bom kako in kdaj jih uporabiti.  DANUBA, svetovanje za zivljenje

Kako uporabiti življenje, da mi bo lepo

spletni program

Leta in leta si si nabirala znanje, zdaj pa ga počasi začenjaš uporabljati v praksi. A zdi se ti prepočasi. Mogoče uporabljaš samo 20% vsega znanja. Vem, da si želiš več in hitreje.
In razumem te. Ljudje smo zelo nepotrpežljiva bitja. Tudi jaz sem. Moja zgodba je verjetno podobna tvoji.
Leta in leta sem bila pridna učenka. Naučila sem se čisto vseh tehnik, vseh orodij, ki si jih lahko zamisliš, delala sem vse tako kot so rekli drugi in veš kaj...nič se ni premaknilo.

Bila sem zelo obupana. Spomnim se, kako sem bila jezna, celo besna, ker ni bilo tako kot sem si jaz zamislila, sploh pa ne tako hitro kot sem si želela.

Potem sem se v nekem trenutku celo odločila, da 'jaz vse znam' in 'jaz sem res že čisto vse predelala'. Tako sem za leto dni prekinila s svojim izobraževanjem. Mislila sem, da sem nad vsem, pametna in modra.

Toda čez leto dni sem spoznala, da nič od tega kar sem mislila o sebi ne drži. In počasi sem se postavljala na realna tla. Začela sem se ponovno izobraževati, predvsem pa sem slišala tisto kar prej nisem.

Spoznala sem, da sem že prej imela te informacije, pa mi niso bile pomembne, zato sem jih kar izpustila. Torej resnica je bila daleč od tega, da sem vse vedla in se vse naučil. Samo slišala nisem vsega, ker nisem želela.

In danes se še vedno izobražujem. Ker verjamem, da obstaja veliko drugačnih in noro dobrih pogledov na življenje. Prav to me navdušuje, da spoznavam novo, drugačno in še boljše. In predvsem razumem, da če nekaj ne deluje, sem nekaj izpustila. Moja pozornost je verjetno šla drugam.

In prav za tebe, ki mogoče sedaj izkušaš podobno situacijo, sem pripravila res odličen program 5 mesečni izziv alkimije življenja!

Vsak mesec prejmeš:
1x fb live
zaprto skupino
vse posnetke
meditacije

Vsak teden prejmeš tudi prakso:
vaje
vprašanja
orodja
zdravljenja
nova znanja

Vse pa z namenom, da tvoje znanje, ne bo ostalo samo v tvoji GLAVI, ampak, da boš to sedaj začela dobro uporabljati v PRAKSI. Pravzaprav ne boš sama. Vodila te bom, skupaj z ostalimi članicami skupine. Tako se boš premikala. S tem pa dosegala svoje sanje, svojo vizijo. Veš kako velika stvar je to zate? Se zavedaš?

Iz vsebine:
Zakonitosti višjega jaza
Lestvica dvigovanja zavesti
Uredi čakre in prejmi download novega znanja
Kreiranje z vprašanji
5 primerov YaNCIS metode (ki čisto zares delujejo)
Zdravljenje

Da bi zaživela to kar si želiš, moraš opustiti to kar si mislila, da si in sprejeti novo misel, čustva, spremeniti kemijo in fizičen nivo.

Moj mentor, Dr. Joe Dispenza o tem pravi: 
Ko v telesu nastajajo stresni hormoni, se ustvarjajo številna negativna čustva, od katerih hitro postanemo odvisni - vključno z jezo, sovražnostjo, agresivnostjo, tekmovalnostjo, sovraštvom... V resnici smo sposobno zgolj z mislimi aktivirati stresni odziv. Če ga aktiviramo, potem pa ne izklopimo, nas vsekakor čaka kaka bolezen. Dlje ko je sistem preživetja aktiviran, dlje telo črpa vire, ki so namenjeni ustvarjanju optimalnega zdravja. Sistem se zato ne zmore več ustrezno prilagajati.

Kaj pravi udeleženka mojih izobraževanj?

Draga Barbara jaz vsak dan uporabljam znanja katera sem se naučila v skupini in za katera menim, da mi koristijo. Angele kličem vsak dan, yancis mi je pa najboljši :) V skupini Nisem vredna - vredna sem  smo delale o denarju in jaz takrat nekaj dni izgovarjam yancis mojega bančnega računa in njegovih številk. Nakar prejmem obvestilo iz banke naj pridem zapret račun, ker nimam prilivov (nisem v službi). Zdaj sem se že naučila, da je slabo za nekaj dobro zato se ne jezim in grem zapret račun. Še vedno izgovarjam yancis za bančni račun in v naslednjih dneh sem poklicana na razgovor za zaposlitev in sprejmejo me, tako da imam sedaj sveže odprt nov račun in novo zaposlitev. V nekaj dneh se je vse uredilo. Veselim se novih uspehov :) Danes sem tudi v sanjah izgovarjala Yancis za nekaj...mi je šlo v podzavest:) Hvala, hvala, hvala

Prispevek zate je: 88,00 eur/mesec
ali namesto 440,00 eur, plačaš en znesek po 400,00 eur.

Pričetek:četrtek, 17.10. ob 19.00 uri
Poteka preko zoom aplikacije in fb zaprte skupine!

Prijave sprejemam na danuba.center@gmail.com