Spoznaj konkretna orodja za premagovanje strahov, dvoma, jeze, strahov...

Pokazala ti bom kako in kdaj jih uporabiti.  DANUBA, svetovanje za zivljenje

Blog

Zakaj se moja zelja ne uresnici?

Posted by Barbara Pust Velikanje s.p. on July 19, 2013 at 3:40 PM

Včasih si neko stvar tako zelo želimo, da se že vidimo, kako to že imamo, pa vendar se nič ne premakne v pravo smer. Hrepenimo in naše srce je nasmejano do ust, pa vendar.... ne razumemo. Kaj se dogaja? Zelo čitno imamo nekje v svoji podzavesti strahove, ki so večji od naše želje.

Zavest in podzavest sta dve različni stvari. Želja je del zavesti, strah pa podzavesti. To pomeni, da se želje zavedamo, ni pa nujno, da se zavedamo tudi strahov. To kar je v podzavesti nam ni znano. Je kot, da ne obstaja. Lahko samo zaznavamo, da nekaj ni vredu. Zakaj vam pišem prav o tem? Vsak dan srečujem ljudi, ki govorijo eno in isto: Imam tako močno željo, zato nisem jaz tisti, ki blokira, da se ne izpolni. Če se nekaj ne premakne naprej, pomeni samo eno: nekje v tebi je strah, žalost, krivda... ki je zaustavila tok energije, zato jo tvoja želja nima dovolj, da bi se uresničila. Vse kar se dogaja okrog vas, je samo odsev tega, kar se dogaja znotraj vas. Samo po tem lahko sklepate, da je nekje nekaj, kar zavira vašo željo, da se uresniči. In to konec koncev pomeni, da niso drugi krivi, ker se vam nekaj ne uresniči. Za vse, čisto za vse, ste odgovorni sami. To pa je najtežje sprejeti.

Obstaja seveda še ena možnost: čas še ni pravi, kar pomeni, da še ne poznate določenih ljudi, ki so pomembni pri izpolnitvi in univerzum rabi čas, da vse sestavine uredi tako, da bodo na pravi način sestavljale celoto. In seveda obstaja tudi tretja možnost: način, kako naj bi se vaša želja uresničila, ni tisti, kot si ga zamišljate vi.

Tako, če se vam torej vaš cilj izmika, je prav, da preverite,kje ste se pravzaprav ustavili. Potem pa nadaljujete od tam naprej. Zaupajte, da vam bo vesolje prineslo prave podatke, prave ljudi , ob pravem času in na pravem mestu.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply nata?a
4:06 AM on July 21, 2013 
Pravijo,da se ne zavedamo,kaj imamo v podzavesti. Da je 90% tistega,kar nas blokira globoko v nas,vendar tega ne vemo.Kako se potem uspe?no lotiti "pretentatanja" in "po?timanja" podzavesti,če je ne prepoznamo... ;)