Spoznaj konkretna orodja za premagovanje strahov, dvoma, jeze, strahov...

Pokazala ti bom kako in kdaj jih uporabiti.  DANUBA, svetovanje za zivljenje

Blog

POISCI SVOJO POT

Posted by Barbara Pust Velikanje s.p. on September 17, 2013 at 8:40 AM

Verjetno vsak dan dobite kako vabilce za tako in tako delavnico, terapije, zdravo prehrano…. Verjamem, da je vsak malce zmeden, ko se podaja na pot samoraziskovanja. Toliko informacij je na tržišču, da je težko vedeti, kaj je prav in kaj resnično deluje. Vsak zatrjuje po svoje, da je to kar on ponuja, najboljše. Pa je res tako? Prav je, da smo ob tem malce skeptični in predvsem, da upoštevamo svoje občutke ob tem. Kar je prav za soseda, mogoče ni prav za nas. To kar nekomu odgovarja, ni nujno, da tudi nam. Vsako telo je drugačno, zato je potrebno upoštevati to dejstvo in se poslušati. Ni drugega vodila, kot vaši občutki, ki so vaš pravi kompas. S tem zavedanjem boste lažje izbrali tisto pravo pot zase.

In še nekaj je prav, da veste. Vsak hodi po svoji poti in vsak ima svoj nivo zavedanja. Tako, kot ne morete v trenutku priti iz Maribora v Ljubljano, tako tudi ne morete v trenutku priti iz enega stanja zavedanja v 10x višje stanje. Vmes potrebujemo korake in potrebujemo pravo prevozno sredstvo. S prevoznim sredstvo imam v mislih različna orodja, tehnike, metode… Vse vam pomagajo, katero boste izbrali, je vaša stvar. Zato pa je toliko ponudbe na trgu. Izberite svojo, tisto ob kateri se dobro počutite, preizkusite jo. Če vam ne odgovarja, preizkusite še kako. Vedite pa, da vas vse, čisto vse, pripeljejo bližje k sebi, s temu kar ste. In vsakokrat veste več. Na koncu boste spoznali, da lahko samo ste, da je vse že urejeno in da lahko resnično uživate in se imate lepo. Vmes pa, ja…je veliko korakov, vsi pa vas vodijo v Rim.

Poslušajte sebe, pa se ne boste izgubili. In poslušajte sebe, saj nihče ne ve, kje ste trenutno na svoji poti in kaj je prav za vas, da izkusite. In ja, so samo izkušnje in je izkušanje. Prav ali narobe ne obstaja.

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments