Spoznaj konkretna orodja za premagovanje strahov, dvoma, jeze, strahov...

Pokazala ti bom kako in kdaj jih uporabiti.  DANUBA, svetovanje za zivljenje

Blog

Kaj ce bi verjel(a), da je vse mogoce...

Posted by Barbara Pust Velikanje s.p. on January 15, 2014 at 7:10 AM

 

 

Ja, tako se začnejo pravljice. In tudi mi si bomo napisali svojo, tako, čisto posebno, kjer bomo igrali glavno vlogo in kjer na koncu vedno zmaga dobro. Ne vem, mogoče sem kot otrok prebrala preveč takih knjig in sem zato večni sanjač. Nikoli ne obupam. Moje prepričanje je, da se vedno vse dobro uredi. In prav to me je že večkrat rešilo. N a koncu je res vse dobro.

Ste vedeli, da naši vzorci pravzaprav sploh niso naši? Da smo jih posvojili? Nekako do 7 leta smo na naš disk zapisali vse kar smo videli, slišali, občutili in doživeli. In ko je bil ta disk poln, smo začeli to uporabljati v vsakdanjem življenju. In to delamo še sedaj. Si zamislite prepričanja: Pazi, kaj delaš, da se ne opečeš, pazi kje hodiš, bodi previden, nisi varen, tega ne smeš, jej pa bo vse vredu, nimamo in ne moremo kupiti…. Kar precej jih je, ki nam ne služijo več. Kljub temu so še vedno na našem disku in se vključujejo v naše življenje glede na situacijo. Vse je čudovito urejeno. Celoten sistem deluje brezhibno. Le da imamo mi zaradi tega diska v kasnejših letih več težav in izzivov. Te besede, ki so nas takrat obvarovale nesreče, nam prinašajo zapore, blokade, da ne moremo čez to. In potem se zgodba ponavlja. Vedno eno in isto, naj bo to glede, denarja, hujšanja, odnosov, zdravja…

Hvala bogu, obstajajo načini, kako ta disk očistiti in na novo zapisati. Potem je življenje dosti lažje, naše zavedanje se širi, vedno bolj uspešni smo, odnosi se uredijo, tudi finance, pa ljubezen….

In zadnjič sem razmišljala: kaj če bi verjela, da nimam nobenega prepričanja, ničesar, kar me blokira na poti? Kaj bi se zgodilo? Enostavno zgodilo bi se. Bil bi čudež. In tole mi je zelo všeč. Verjamem, da je tudi to mogoče. Zelo kmalu… In ja, res je čudežno, ko enkrat prisluhneš šepetu življenja.

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments