Spoznaj konkretna orodja za premagovanje strahov, dvoma, jeze, strahov...

Pokazala ti bom kako in kdaj jih uporabiti.  DANUBA, svetovanje za zivljenje

Blog

V objemu Stvarnika (Pisma from above)

Posted by Barbara Pust Velikanje s.p. on May 17, 2017 at 7:20 AM

V OBJEMU STVARNIKA

Veliko se dogaja. V zraku lahko čutiš napetost. Morda ti zmanjkuje časa. Ljudje se množično poslavljajo in odhajajo na drugo stran. Vse se pripravlja na nekaj. Ne vem točno kaj je to, vendar je nekaj kar diši po pomladi, po jasminu, pomarančnih cvetovih. Dišeče je, mamljivo... Tisti občutek je, ko nekaj pričakuješ ali ko šteješ koliko noči še greš spat in potem na morje...

Pričakovanje.

V bistvu je vse že urejeno. Bi bilo čudno kajne, da univerzum in stvarnik ne bi vedela, kaj potrebujete. Kot, da mama, ko rodi otroka ne ve, kaj potrebuje njen otrok.  Otrok ji sporoča z jokom. In mama točno ve, kaj njeno dete potrebuje.

Tako ve tudi stvarnik. Veliko si jokal, se pritoževal, svaril, kričal...in slišal te je. Zato ve, kaj potrebuješ. In ti to tudi da.

Nisi več mali otrok, ki v tistem trenuku potrebuje hrano. Zdaj znaš počakati. In, ko je otrok večji, ve, da gre mama v kuhinjo iskat hrano in mu jo bo prinesla. Ve, zato že zna počakati.

In, kotii prosiš, gre stvarnik v svojo kuhinjo in ti prinese, kar potrebuješ zdaj. Vedno in povsod. In ta čas se morda tebi zdi tako dolg. In se ti zdi, da nisi prejel želenega.

In včasih želiš nekaj drugega, kar dobiš. Ni dovolj to, kar potrebuješ, hočeš to kar si ti želiš. 

Toda otroku je dovolj samo to kar potrebuje. Nikoli ne joka že za vnaprej, za takrat, ko bo imel zopet mokro plenico. Joka za zdaj. Sporoča, kaj zdaj rabi. In to mu je dano.

Tudi tebi je!

Samo ti velikokrat jokaš za stvari, ki jih sedaj sploh nimaš in ne potrebuješ ali jokaš za stvarmi, ki so že bile in jih ni več.

In zato tudi to kar potrebuješ večkrat zavrneš, ker ti želiš to kar bo potem, kar rabiš potem ali kar je bilo.

Tvoja prava mama, tvoj stvarnik, točno ve, kaj ti bo prineslo želeno. Točno ve, kaj ti potrebuješ, da boš zapolnil to luknjico, ki jo čutiš v sebi. Zato pa mogoče ne dobiš vedno tistega kar si želiš, ker točno ve, da ti tisto ne bo zapolnilo te prazne luknjice. 

Ti pa še vedno želiš to, kar ti misliš, da ti bo dalo zadoščenje. In zato tistega še ni.

Zaupaj, da bo poskrbljeno zate! Zaupaj, da boš imel vse kar potrebuješ in še veliko več, če zaupaš, da je nekdo, ki te pozna še bolj kot ti samega sebe in točno ve, kaj je tista prava stvar zate v tem trenutku, boš veliko lahkotneje in lažje živel.

Bi šlo?

Poskusi. Daj si možnost. Zaupaj.


Barbara Pust, intuitivni life coach

barbarapust.comCategories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments