Spoznaj konkretna orodja za premagovanje strahov, dvoma, jeze, strahov...

Pokazala ti bom kako in kdaj jih uporabiti.  DANUBA, svetovanje za zivljenje

KRISTALNA MEDITACIJA

V tej meditaciji se vaša duša premakne na svoje pravo mesto. Niste vedeli, da je lahko na nepravem kraju? Tudi jaz ne. Do sedaj. 
Ste tudi vi prosili za ČUDEŽE? Potem ste bili del kritične mase, ki je skreirala hiter, enostaven in prijeten način uresničevanja želenega. Ja tako je. Vse bo še hitreje prišlo do vas: zdravje, ljubezen, denar, samozavest...
Kako?
Skozi kristalno meditacijo, kjer se združijo nebeški in zemeljski pomočniki in skupaj premaknejo vašo dušo v ospredje. Za lažjo predstavo si predstavljajte dve sobi, ena za drugo. Zadnja soba je bila do sedaj dom vaše duše, v prvi pa je bil vaš človeški ego. In zdaj se dogaja zamenjava. Duša prihaja v prvo sobo!!!
To pa spremeni vse, čisto vse. 
Ko jasno slišite dušo, potem ste napolnjeni s čisto jasnostjo, občutkom varnosti in čiste podpore. Kar so trije pogoji, da sploh naredimo korak naprej v življenju. Na ta način ga zagotovo boste. Kajti imeli boste MOČNO PODPORO, ki vam bo zelo JASNO povedala kdaj zaviti levo, kdaj desno in kdaj pojdite naravnost.
To pa je največ kar si ČLOVEK, sploh lahko želi. Imeti popolni KOMPAS.


Za več informacij mi piši na danuba.center@gmail.com

Prispevek je 75,00 eur.
Prispevek za skupinsko kristalno meditacijo je 35,00 eur.

Kaj pravijo uporabniki te terapije:
Moram deliti z vami moje veselje ob spoznanju, da je moja duša prišla v ospredje...
Dobesedno.
V sebi sem od majhnega imela željo da bi( nekaj), pa sem vedno potlačila v sebe nazaj, ker sem imela strah in sem se bala, dvomila...
Ko sem spet pomislila na to željo( nekaj) sem se sama sebe ustrašila, saj tistega znanega strahu, dvoma.., ni bilo od nikoder, ampak sem začutila z vsem srcem, da je to nekaj kar si želim in zaslužim in to lahko dobim!
Super občutek, ko sem enkrat dojela, da je to to!! Skratka...fajn je ko začutiš v sebi vso moč ki je skrita!
Hvala🙏🏼
 . K. T,

Moram se ti zahvaliti za soboto. Sem vedela da me ni kar tako vlekla ravno ta meditacija. Že sedaj ti lahko povem po dveh dnevih, da se čutim bolj izpolnjeno, mirno. Energija se pretaka po meni z neverjetno močjo. Včeraj zvečer ko sem delala nisem mogla verjeti da je lahko tako velika razlika med prej in sedaj. že prej je bilo močno sedaj pa še veliko bolj. 
Nalepša ti hvala . ker si vstopila v moje življenje in ga spremenila na veliko boljše na toliko veliko različnih načinov. Hvala da si pripravljena pomagat z nasveti in napotki da lahko še bolj učinkovito delam na sebi. Meni to ni samoumevno in sem ti neverjetno hvaležna. V. P.
KONTAKT

Barbara Pust

Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644

E-mail: danuba.center@gmail.com

Skype: barbara.pust

Spletna trgovina Danuba

Danuba blog